• Archief
Toerrit door het groene Hart van Zuid-Holland 7 juli 2012

Toerrit door het groene Hart van Zuid-Holland 7 juli 2012

Ter gelegenheid van het 35 jarige jubileum Skoda Club Nederland organiseert deze club op zaterdag 7 juli 2012 een toerrit voor de bewoners van de Hooge Burch in Zwammerdam. (Spoorlaan 19, 2471 PB Zwammerdam). Het ligt in de bedoeling om 2 ritten te maken met een diversiteit aan (oudere) voertuigen.
Alle automerken zijn hierbij welkom! De eerste rit is gepland ’s morgens voor de lunch. De lunch voor de deelnemers is aangeboden door de Hooge Burch. Ook is er een poffertjeskraam De tweede rit vindt plaats na de lunch.

Aan het einde van de middag was er nog een verrassing gepland; een exclusief optreden van de Jostiband. Helaas kan dit echter niet doorgaan. Daarvoor hebben het de Skoda Club Nederland echter een prima alternatief gevonden: John Lemaire. Een optreden met populaire Nederlandstalige muziek.

Voor verdere informatie en aanmelding: Fred Zwirs, evenementencommissie Skoda Club Nederland.
E-mail: evenementenskodaclub@gmail.com

Aanmelding i.v.m. de voorbereidingen uiterlijk op maandag 2 juli a.s. (vol = vol)

terug naar voorpagina