• Archief
3e Oldtimers Festival Huizen 15 september 2012

3e Oldtimers Festival Huizen 15 september 2012

Na twee succesvolle edities in 2010 en 2011 staat voor 2012 op 15 september de derde editie van het Oldtimers Festival Huizen op de agenda. In het Nautisch Kwartier aan de oude haven van Huizen zijn tegelijkertijd zo’n 150 oldtimers en tientallen schepen uit vervlogen tijden gratis te bewonderen. De fraaie nostalgische locatie van een oud Zuiderzeestadje in combinatie van rijdende en varende oldtimers maken dit festival volstrekt uniek.

Het Oldtimers Festival Huizen staat open voor voertuigen met een bouwjaar van 1987 of eerder, zoals young- en oldtimers, kleine vrachtauto’s (tot 3000 kilo) scooters, motoren en bromfietsen. De inschrijving sluit bij het bereiken van het aantal van 150 voertuigen en 60 tweewielers. Dit jaar wordt voor voertuigen met een bouwjaar tot 1949 extra display ruimte vrijgehouden. Naast de statische show is het mogelijk om (wanneer gewenst) deel te nemen aan een toertocht van ongeveer 40 kilometer door de fraaie bossen, heide en dorpen van het Gooi. De auto’s starten om de twee minuten. De route is aan de hand van een duidelijke beschrijving makkelijk te volgen.

Meer informatie is te vinden op: www.oldtimershuizen.nl

terug naar voorpagina