• Archief
Drive-in Zomerbioscoop Houten 15 september 2012

Drive-in Zomerbioscoop Houten 15 september 2012

Op zaterdag 15 september gaat na zonsondergang de projector aan voor de tweede Drive-in Zomerbioscoop van Houten. Een uniek evenement waar je samen met vrienden in je eigen (oldtimer) auto kunt beleven. De Drive-in Bioscoop is een uniek evenement dat vraagt om een unieke film die past bij rijen auto’s en een extra groot scherm van 16 X 8 meter groot. Met zijn tweeën, viertjes of meer lekker in de auto genieten van de film en alles om je heen. Welke film het dit jaar wordt verklapt de organisatie nog niet, maar, zo wordt ons verzekerd, hij wordt zeker leuk!

Voor dit evenement is slechts plaats voor 80-100 auto’s beschikbaar, op het bedrijventerrein van transportbedrijf De Rooy in ‘t Goy. Om 19.30 gaat het terrein open en naar verwachting kan de film na 20.30 uur starten.

Kijk op www.zomerbioshouten.nl voor meer en actuele informatie omtrent de kaartverkoop.

terug naar voorpagina