• Archief
30e Internationale Spitfire Weekend 31 augustus t/m 2 september 2012

30e Internationale Spitfire Weekend 31 augustus t/m 2 september 2012

De Triumph Spitfire Club organiseert sinds 1983 jaarlijks een grote meetings waar, naast eigen clubleden, veel buitenlandse clubs en individuele Spitfire en GT6 bezitters als gast aan deelnemen. Het Internationale Spitfire Weekend, ook bekend als I.S.W., is uitgegroeid tot een evenement dat nergens ter wereld wordt geëvenaard.

Dit jaar wordt het weekend gehouden op 31 augustus en 1 september 2013 op het Libema Vakantiepark Het Dierenbos in Vinkel. Het weekend trekt naar verwachting meer dan duizend Spitfire en GT6 fanaten. Er zijn vele Spitfires en GT6-en te bewonderen (en er is er niet een hetzelfde…). Daarnaast biedt het weekend tal van activiteiten plaats zoals een rondrit en barbeque.

Meer informatie over het 30e Internationale Spitfire Weekend is te vinden op: www.spitfire.nl

terug naar voorpagina