• Archief
Bredase Lions Rally 9 september 2012

Bredase Lions Rally 9 september 2012

De “Bredase Lions Rally” wordt op 9 september 2012 weer gereden vanaf de Fazanterie in Ulvenhout.
Gezien het enthousiasme van de deelnemers in de afgelopen jaren kan opnieuw gerekend worden op een interessant deelnemersveld. Ook dit jaar kan weer worden gereden in de tourklasse maar er is voor de geroutineerde rijder en navigator de mogelijkheid voor de sportklasse in te schrijven.

De rally is opgezet in nauwe samenwerking met leden van de vereniging “De Baronierijders” uit Breda. Zij hebben op dit gebied een jarenlange ervaring, zodat kwaliteit bij voorbaat gewaarborgd is.

De opbrengst van de Rally gaat dit jaar naar “Inloophuis de Honingraad”. Bij dit inloophuis kunnen mensen met kanker en hun naasten altijd terecht. Voor informatie, een kop koffie of om even te ontspannen, te praten en/of te luisteren.

Het maximaal aantal deelnemers is 75 equipes.

Meer informatie is te vinden op: www.lionsrally.nl

terug naar voorpagina