• Archief
Oldtimerbeurs Expo Haarlemmermeer 29 en 30 september 2012

Oldtimerbeurs Expo Haarlemmermeer 29 en 30 september 2012

Tijdens het laatste weekend van september vindt op het voormalige Floriadeterrein, in Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen, alweer de 4e editie van de Oldtimerbeurs voor Automobielen plaats. Op 29 en 30 september zijn ook dit keer weer veel automerkenclubs met hun oldtimers aanwezig. De eigenaren van al deze fraaie auto’s laten graag de juweeltjes uit hun collectie zien.

De Oldtimerbeurs in Expo Haarlemmermeer is meer dan alleen een tentoonstelling van mooie oldtimers. Het is ook een trefpunt van enthousiaste professionals en amateurs, die soms jaren hebben gewerkt aan de restauratie van de mooiste auto’s. De auto’s zijn nu een bezienswaardigheid, maar waren vroeger onderdeel van het leven van alledag. Oldtimerliefhebbers delen de kennis van het vak niet alleen met elkaar, maar zeker ook met de bezoekers. Zij kunnen vele uren vertellen over de zoektocht naar en de restauratie van hun oldtimer of klassieker.

Ook tijdens deze Oldtimerbeurs ontbreken de stands met onderdelen, oude tijdschriften, handleidingen, gereedschap, miniaturen en onderhoudsartikelen natuurlijk niet. Liefhebbers die op zoek zijn naar dat ene speciale onderdeel voor hun eigen oldtimer, naar een oldtimer om zelf aan te sleutelen of naar het maken van leuke ritten, moeten deze beurs zeker bezoeken.

Meer informatie op: www.oldtimerbeurs.net

terug naar voorpagina