• Archief
Internationaal Classic USA car treffen 2 september 2012

Internationaal Classic USA car treffen 2 september 2012

Op zondag 2 september 2012 van 10-17uur vindt er in Reuver het Internationaal Classic USA Car treffen plaats. Dat betekent: veel chroom, grote staartvinnen en vooral Amerikaanse sleeën en muziek uit de 50-60er jaren. Kortom: alle ingrediënten die herinneringen zullen oproepen aan de cultuur van de fifties-sixties van de vorige eeuw. Dit jaar op een nieuwe locatie, namelijk: evenemententerrein De Paardevriend in Reuver.

Het evenement is gratis te bewonderen voor bezoekers en uiteraard voor bezitters van een Classic USA Cars tot en met bouwjaar 1978, Sorry: No Vans, Customs, or Hotrods. Bij goed weer worden er maar liefst tussen 400 en 650 Mooie American Classic Cars verwacht.

De hele dag live muziek en dans verzorgd door Big Rey, De Elvis and Oldie zanger van Limburg, Brigit allround zangeres en Peter White, de alom bekende Nederlandse Country zanger en Aces Again! Orkest Aces Again zullen u vermaken met onvervalste Rock & Roll en gitaar instrumentals, zoals de Shadows, Clif Richard en Elvis Presley. Ook worden er weer een Rock & Roll dansshow gegeven, en zullen er ook weer Line dancers u het mooie van line dans laten zien. Natuurlijk staan er diverse verkoop stands met aanverwante artikel. In Reuver kunt u tevens terecht voor een hapje en een drankje. Voor de kinderen is er ook volop vertier.

Meer informatie is te vinden op: www.cadillac1962.nl

terug naar voorpagina