• Archief
26e Oldtimerdag Hattem 25 augustus 2012

26e Oldtimerdag Hattem 25 augustus 2012

In 2012 wordt voor de 26e keer een oldtimerdag georganiseerd in Hattem. Op zaterdag 27 augustus zijn de diverse voertuigen en stationaire motoren weer te bewonderen in Hattem. Denk daarbij aan oldtimer motorfietsen, auto’s, tractoren, bromfietsen en stationaire motoren. Voor deelnemers zijn er rondritten uitgezet.

De Oldtimerdag Hattem is een evenement wat ooit heel kleinschalig begon met een tiental motoren en is uitgegroeid tot een ware, grootse happening welke niet meer valt weg te denken op de activiteitenkalender van de gemeente Hattem. Het informele karakter van het evenement is een belangrijk kenmerk dat na 25 jaar nog steeds bewaard is gebleven.

Meer informatie is te vinden op:

terug naar voorpagina