• Archief
Oosterschelderit 2 september 2012

Oosterschelderit 2 september 2012

Op 2 september staat de Oosterschelderit weer op het programma. In 2004 werd de eerste Oosterschelderit verreden. Inmiddels staat de negende editie in de steigers. We starten dit jaar op de Gedempte Haven te Bergen op Zoom. Marijke Benningshof en Johan van Geel zullen de trajecten uitzetten. De wedstrijdleiding ligt weer in de vertrouwde handen van Herry Houg. Rond de Oosterschelde zijn prachtige trajecten uit te zetten. De organisatie zorgt ervoor dat de deelnemers niet of nauwelijks dorpskernen en drukbezochte locaties tegenkomt. Naast diverse kaartleessystemen zijn er regularity trajecten en is er een proef op afgesloten terrein. De afstand voor de Sportklasse wordt 220 km, de Tourklasse rijdt 180 km.

Meer informatie op: www.krabbenrijders.nl

terug naar voorpagina