• Archief
Happy MidSummer Drive 25 augustus 2012

Happy MidSummer Drive 25 augustus 2012

De 7e editie van de Happy MidSummer Drive, wordt verreden op zaterdag 25 augustus 2012 en wordt gereden in het land van Maas en Waal en oostelijk Brabant.

De HappyDrives worden georganiseerd door Joan van de Lustgraaf en haar team. Twee maal per jaar wordt een leuke kaartleesrit georganiseerd, in januari de Happy NewYears Drive en in de maand augustus de Happy MidSummer Drive.

De rit is professioneel van opzet en inhoud waarbij het inschrijfgeld zeer bescheiden is gehouden. Duidelijke en fraaie routeboeken staan garant voor een sportieve dag autoplezier. De kaartleessystemen zijn niet al te ingewikkeld, pijlen kortste route, grensbenadering, baril enz. Volop uitdaging voor de ervaren sportklassers, maar ook goed te doen en zeer leerzaam voor deelnemers in de Tourklasse.

Zoals bij de Happy’s gebruikelijk is er één locatie voor de start, lunch en de finish. Dit jaar zijn de deelnemers in het pittoreske dorpje Niftrik te gast bij Hotel Restaurant Hoogeerd aan de Maasbandijk.

Meer informatie op: www.happydrives.com

terug naar voorpagina