• Archief
Midland Classic Show 30 september 2012 Almere

Midland Classic Show 30 september 2012 Almere

Op 30 september 2012 organiseert de ‘Stichting Vriendenkring Klassiekers’ weer een ‘Midland Classic Show’. Dit voor de 16e keer groots opgezette oldtimer/klassiekerevenement vindt plaats op het Stadshuisplein en de Stadhuispromenade midden in het stadscentrum van Almere-Stad. Het stichtingsbestuur en de vrijwilligers zullen er alles aan doen om te zorgen dat het minstens net zo’n gezellige dag zal worden als alle voorgaande edities.

‘s-Ochtends – bij aankomst – wordt u ontvangen met een vers gezet kopje koffie of thee. Tevens zal er voor u en uw inzittenden gezorgd worden voor de nodige lunch- en consumptiebonnen.

Uiteraard zal ook tijdens deze ‘Midland Classic Show’, zoals al onze trouwe deelnemers inmiddels wel weten, een leuke puzzelrit gereden worden door een mooie- en toeristische omgeving waarbij aan het eind van de dag naast enkele mooie door diverse sponsoren beschikbaar gestelde prijzen de felbegeerde wisselbeker uitgereikt zal worden. Alle winkeliers van het Almeerse stadscentrum hebben op deze dag hun deuren geopend, zodat het evenement ook zeker de moeite waard is om door de dames bezocht te worden. Tevens staat in de nabijheid van het evenement op de Esplanade de najaarskermis opgesteld.

Deelname is gratis staat open voor voertuigen van minimaal 30 jaar of ouder.

Meer informatie en aanmelden via www.vriendenkring-klassiekers.nl

terug naar voorpagina