• Archief
6e Oldtimerdag Appelscha 15 september 2012

6e Oldtimerdag Appelscha 15 september 2012

Met vele oude vrachtwagens, bussen, fietsen, tractoren, motoren, auto’s, solexen, legervoertuigen, caravans, campers, fietsen, brommers en stationair draaiende motoren van het bouwjaar 1900 tot 1986 belooft de Oldtimerdag Appelscha ook in 2012 weer, zoals de organisatie het beschrijft, de “mooiste dag van het jaar” te worden. Met naar verwachting 2.000 voertuigen en 20.000 bezoekers op één dag zou deze claim wel eens terecht kunnen zijn. Diverse clubs zullen zichzelf op het terrein presenteren en naast de bekende elementen als een toerrit van 20-60 km, een demonstratie van oude Stoomwalsen, dorsmachine, scheepsmotoren, catering, palingroker, live muziek, een groot Radiostation. Tevens zijn er diverse raceteams van zowel auto’s alsmede motoren aanwezig om het evenement kracht bij te zetten. Verder is er een jaarmarkt met meer dan 80 kramen met allerlei hebbedingen gaat men weer ook nu een grootschalige onderdelenmarkt optuigen. Kortom meer dan de moeite waard om af te reizen naar Appelscha.

Meer informatie via: www.oldtimerdagappelscha.nl

terug naar voorpagina