• Archief
Eimarkt 2CV 15 september 2012

Eimarkt 2CV 15 september 2012

Jaarlijks organiseert Het Eendeëi in september de Eimarkt. In 2012 wordt de markt op 15 september in Rotterdam gehouden. Wie aan deze markt wil deelnemen is welkom! Handelaren stallen hun materialen uit, eendliefhebbers hebben de zolder opgeruimd en verkopen hun overtollige onderdelen. De bar is open voor een hapje en een drankje, de muziek speelt, iedereen heeft zijn eend opgepoetst…

Op zaterdag 15 september bent u vanaf 13.00 uur welkom bij vereniging de alternatieve garage ‘t Eendeëi, voor een overvolle markt met kraampjes, onderdelen, muziek, demonstraties en een overheerlijke barbecue tot slot. Kortom de Eimarkt is een feest op zich in het grootste eendenparadijs ter wereld.

Meer informatie op: www.eendeei.nl

terug naar voorpagina