• Archief
23e European Veteran Rally, Holland, 20 – 28 mei 2013

23e European Veteran Rally, Holland, 20 – 28 mei 2013

De 23e European Veteran Rally is een internationale toertocht met circa 40 oldtimers gebouwd vóór 1977. In tegenstelling tot de 22 voorgaande edities, kent de Holland Rally alleen Nederlandse etappes, met uitzondering van een stukje België, en worden ( bijna ) alle provincies over de mooiste secundaire wegen bezocht. Tevens worden een aantal bezienswaardigheden bezocht, zoals Neeltje Jans en de 2e Maasvlakte.

De Rally wordt verreden van 20 tot 28 mei 2013. Het evenement start in het fraaie Oisterwijk en zal finishen in het prachtige Kasteel Erenstein in Kerkrade. Evenals de vorige edities is ook de 23ste European Veteran Rally geen snelheidswedstrijd.

Meer informatie is te vinden op: www.epr.nl

terug naar voorpagina