• Archief
Bijeenkomst 30 jaar Mercedes-Benz 190 op 16 september 2012

Bijeenkomst 30 jaar Mercedes-Benz 190 op 16 september 2012

De forumleden van de w201club.nl verzamelen zich op zondag 16 september aan de Breekhuizenseweg in Rheden om het 30 jarige jubileum van de Mercedes 190 te benadrukken en te laten zien dat hun MB 190’s prachtige klassiekers zijn.

De afgelopen tijd is de Mercedes 190 verschillende keren negatief in het nieuws geweest rondom de discussie van het belastingvrij rijden in oldtimers. Onterecht natuurlijk, want het gaat niet om het model, maar wat er mee wordt gedaan. De forumleden van de w201club.nl willen met de bijeenkomst in Rheden laten zien dat de goed onderhouden auto’s van de W201 serie, de interne code van Mercedes-Benz voor dit model, zich kunnen meten met hun moderne uitvoeringen, zowel qua comfort als ‘uitstoot’ al willen sommigen ons anders doen geloven. Kortom hier treft u de echte liefhebbers van het model.

De Mercedessen verzamelen zich tussen 10:00 en 12:00 in Rheden, waarna rond 13:00 de stoet ‘youngtimers’ naar de Onderstraat in Bronckhorst, het kleinste stadje van Nederland, zullen rijden. Een unieke gelegenheid voor iedere liefhebber om een unieke verzameling 190’s bijeen te zien en/of vragen stellen over de ‘baby’Benz.

Meer informatie is te vinden op: www.w201club.nl

terug naar voorpagina