• Archief
Politiek wil motorrijtuigenbelasting voor oldtimers invoeren

Politiek wil motorrijtuigenbelasting voor oldtimers invoeren

Volgens RTL Nieuws zijn de politieke partijen PvdA, D66, GroenLinks en de ChristenUnie dat bezitters van een oldtimer motorrijtuigenbelasting gaan betalen. RTL ontdekte dat daarnaast dat het CDA de vrijstelling wil beperken tot auto’s ouder dan bouwjaar 1959. Deze maatregel ligt geheel in de lijn met de negatieve pers die de oldtimers de afgelopen periode, in onze ogen onterecht, hebben gekregen. Het lijkt er veel op de partijen op een makkelijke manier een bezuiniging willen, er wordt immers maar een klein groep (keihard) getroffen en met alle berichten in de media is er makkelijk voldoende draagvlak bij niet oldtimerliefhebbers te vinden. We zijn benieuwd waar we als oldtimersliefhebbers staan als straks de stof na de verkiezingen weer is neergedaald. In de verdomhoek?

terug naar voorpagina