• Archief
Chrysler Classic Cars Meeting 23 september 2012

Chrysler Classic Cars Meeting 23 september 2012

Op zondag 23 September vindt de jaarlijkse Chrysler Classic Cars Meeting plaats. Chrysler USA draait momenteel weer bijzonder goed met een verkoop stijging van ruim 30% over de eerste 6 maanden van 2012 met als best verkopende merk Jeep. Door eveneens goede resultaten op de export markten steeg de productie bij Jeep in NoordAmerika zelfs met ruim 40%.

De populariteit van Jeep heeft er toe geleid, dat ook de belangstelling voor Jeep klassiekers toeneemt en wij besloten hebben de meeting te houden bij WagonMaster.nl (Dintelmond-4794 SM Heijningen) welke over een zeer mooie collectie fraai gerestaureerde Jeep klassiekers beschikt. Maar ook de niet Jeep rijders komen aan hun trekken middels de collectie van zuster bedrijf ClassicMaster.nl

Eveneens aanwezig met een stand, Mopar onderdelen specialist Six Pack, tegenwoordig onderdeel van Dodge Charger fan Marck Harteveld, tevens bekend van de klassieker spuit activiteiten.

Vanaf dit jaar zijn twee nieuwe categoriën auto’s welkom – de laatste “echte” achterwielaangedreven Chrysler modellen uit de jaren 80 en de jongere modellen die vallen onder “future classics”.

Meer informatie op: www.chryslerclassiccars.nl

terug naar voorpagina