• Archief
20 jaar Citroën CX Club 21 – 23 september 2012

20 jaar Citroën CX Club 21 – 23 september 2012

De Citroën CX Club Nederland bestaat dit jaar 20 jaar en dit 4e lustrum gaan de liefhebbers van de ‘Auto van het Jaar 1975’ groots vieren. Recreatiepark De Bergen te Wanroij zal in het weekend van 21-23 september worden omgetoverd tot “Centre CX” waar enkele honderden CX’en met hun eigenaren en families bijeen komen om met elkaar een onvergetelijk feest te vieren.

Op het programma staan onder andere een zeer diverse markt met voor elk wat wils op de zaterdag en zondag, veel ludieke spellen, een Concours d’Elégance, een kleurententoonstelling van CX’en in alle ooit leverbare kleuren, een rondvaart met de varende CX Kamfibie, een CX-behendigheidsparcours en op zaterdagavond een uitgebreid dinerbuffet gevolgd door een spetterende disco met volop dansbare muziek uit de bouwjaren van de CX. Natuurlijk zal de CX BreakDance daar weer van de partij zijn en mocht u tussendoor even op adem wilen komen, strijk dan neer in het zachte meubilair van de comfortabele Limousine Lounge. Ook voor uw kinderen zullen er voldoende activiteiten georganiseerd worden zodat ook zij zich gedurende het weekend prima zullen vermaken.

Meer informatie is te vinden op: www.citroen-cxclub.nl

terug naar voorpagina