• Archief
Rally van het Oerlandschap 4 mei 2013

Rally van het Oerlandschap 4 mei 2013

De organisatie omschrijft de Rally van het Oerlandschap als een ontmoeting van legendarische auto’s elkaar op wegen in een adembenemend landschap en in een Bourgondische ambiance. In één dag voert de rally elk jaar weer door het oudste landschap van West-Europa: de heuvels van Zuid-Limburg, het vulkanische landschap van de Eifel in Duitsland en de grillige bergstructuur van de Ardennen in België. De rally staat niet alleen open voor oldtimers, moderne auto’s worden ook toegelaten onder het motto “We zien graag automobielen die bereden worden door mensen met een passie voor deze voertuigen”. Zo’n instelling krijgt meteen onze sympathie!

Meer informatie is te vinden op: www.rallyvanhetoerlandschap.nl

terug naar voorpagina