• Archief
28ste Hoogstraatse Oldtimerbeurs & Fifties lifestyle op 20 en 21 april 2013 – België

28ste Hoogstraatse Oldtimerbeurs & Fifties lifestyle op 20 en 21 april 2013 – België

12000 m² kijkplezier voor de oldtimerliefhebber. Meer dan 120 standhouders. Genieten dus in Hoogstraten-Meer, Europastraat 30, direkt naast de snelweg A19 Antwerpen – Breda, afrit Transportzone Meer.

Deze beurs wordt opgeluisterd door een 240-tal oldtimers waaronder amerikaanse auto’s jaren ’50 en ’60, de topjaren van de cabrio’s en USA cars. Daarnaast zijn er ook nog andere klassiekers, vooroorlogse voertuigen, motoren, bromfietsen, onderdelen, boeken, miniaturen, gereedschappen, rubber, Bennies Fifties met jukeboxen en ‘50 en ’60 lifestyle entourage, Elvis Matters met Bouke Scholten. Bouke Scholten zet het retro gebeuren in een speciaal daglicht. De spots zijn gericht op de jaren 50 & 60; geen imitator, wel iemand met zangtalent uit het Elvis repertoire.

De standhouders nemen deel met hun stand aan de wedstrijd “De mooiste stand op de beurs” en kunnen de “Classic car and lifestyle-troffee” winnen.

Verder de KMYCA modelbouw club, 5 oldtimer clubs, lifestyle corner met retro-mode artikelen, onderdelen, miniaturen, boeken, gereedschappen, etc., 2 cafetaria’s met heerlijke hapjes en dranken, een Italiacorner, kinderanimatie met wedstrijd en prijzen.. Er is gratis parking en een vip-parking voor oldtimereigenaars, geen probleem voor rolstoelgebruikers. Inkom: 10 €. Kinderen tot 13 jaar gratis.

Meer informatie is te vinden op: www.hoogstraatse-oldtimerbeurs.com

terug naar voorpagina