• Archief
16e Oldtimer en Classicbeurs Leek 12, 13 en 14 oktober 2012

16e Oldtimer en Classicbeurs Leek 12, 13 en 14 oktober 2012

Op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 oktober wordt de 17e Oldtimer & Classic Beurs gehouden. Heel veel oldtimers, classiccars en motoren zijn aangemeld. Het beloofd een mooi spektakel te worden. Dit jaar zijn er een tiental oldtimerclubs aanwezig die hun club gaan promoten en uiteraard de mooiste oldtimers en motoren en klassiekers tentoon te stellen en vooral ook om het publiek en de liefhebber te laten genieten van de prachtige exemplaren en de mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen. Veel verschillende modellen zullen aanwezig zijn. Van bijvoorbeeld de kleinste dwergauto’s tot de grote Amerikanen. Speciaal zal de auto een Hotckiss Coup’Limousine uit 1925 zijn, die meegespeeld heeft in de film Kruimeltje. Nieuw dit jaar een Oldtimerrit die vanaf de Oldtimerbeurs op zondag vertrekt en er weer terugkomt. Een diversiteit aan artikelen zullen er te koop zijn. Miniaturen in alle soorten en merken, heel veel onderdelen, gereedschap enz. Te veel om op te noemen.

Meer informatie is te vinden op: www.sportcentrumleek.nl

terug naar voorpagina