• Archief
Triumph Onderdelendag 11 november 2012

Triumph Onderdelendag 11 november 2012

Op zondag 11 november 2012 is het weer zover: de grootste Triumph onderdelen meeting van Nederland! Deze dag wordt gezamenlijk georganiseerd door Club Triumph Holland (CTH), Triumph Spitfire Club (TSC) en TR Club Holland (TRCH). De openingstijden zijn van 10.00 tot 16.00 uur.

Vele bekende handelaren zijn aanwezig, vaak met aantrekkelijke beursaanbiedingen.
Ook zijn er veel particulieren die van deze gelegenheid gebruik maken om van hun overbodige spullen af te komen. De onderdelendag is dus de uitgelezen plaats om je ontbrekende onderdelen voor je Triumph te scoren, voor leuke prijzen.

Maar het gaat natuurlijk niet alleen om onderdelen, het is ook een gezellige meeting waar je met elkaar kan praten en discussiëren over Triumphs of andere dingen. Er is gelegenheid om een drankje en een hapje te nemen. Dus ook als je niets nodig hebt, is een bezoek aan de Onderdelendag zeker de moeite waard!

Vanzelfsprekend zijn de clubshops aanwezig; ook voor eventuele technische support. Met zoveel techneuten bij elkaar blijft er geen probleem onopgelost.

De Onderdelendag wordt zoals gebruikelijk georganiseerd in de hallen van Expo Houten,
Meidoornkade 24, 3992 AE in Houten. Expo Houten is eenvoudig te bereiken via de A27, afslag Houten. Het Expo complex is met borden aangegeven en het parkeren is gratis.

De entreeprijs is voor leden van CTH/TSC/TRCH € 3,00 p.p. en voor niet-leden € 5,00 p.p. Korting alleen op vertoon van geldig lidmaatschapspas.

Meer informatie is te vinden op: www.triumph.nl/cth/

terug naar voorpagina