• Archief
Oldtimerbeurs en Hotrodshow Autotron 17 en 18 november 2012

Oldtimerbeurs en Hotrodshow Autotron 17 en 18 november 2012

Gedurende het weekend van 17 en 18 november 2012 kunnen bezoekers van Autotron Rosmalen weer genieten van de Oldtimerbeurs en de Hotrodshow. Oldtimerliefhebbers halen hun hart op met prachtig gerestaureerde auto’s en héél veel pk’s.

Voor de vierde keer staan er ook hotrods op de Oldtimerbeurs in Rosmalen. Voor kenners is hotrod een begrip. Een hotrod is een oldtimer met toegevoegde paardenkracht onder de motorkap. Deze extra pk’s geven de oldtimer een acceleratievermogen waar menig hedendaagse sportwagen jaloers op is. Daarnaast onderscheidt de hotrod zich door zijn felle kleuren en het veelal fraaie uiterlijk. Unieke kleurencombinaties en mooie uitdossingen die niemand bij een klassieker verwacht.

Naast de Hotrodshow zijn er tijdens deze Oldtimerbeurs ook weer heel veel mooie oude auto’s te zien en te koop. Bezoekers zien oldtimers die er uit zien als nieuw; het chroom blinkt en de lak glimt! Ook is er een enorm aanbod aan onderdelen, onderhoudsartikelen, documentatie en miniaturen. Tot slot leren bezoekers de fijne kneepjes van het restauratievak op het restauratieplein.

Meer informatie op: www.oldtimerbeurs.net

terug naar voorpagina