• Archief
Vehikel in Rosmalen 14 t/m 16 december

Vehikel in Rosmalen 14 t/m 16 december

Voor de organisatie van de internationaal bekende Vehikel oldtimerbeurs waren het moeilijke tijden. De thuisbasis van evenement, de Veemarkt in Utrecht, is na een lange periode van onzekerheid nu toch echt gesloopt. Men is echter niet bij de pakken neer gaan zitten en is er in geslaagd om een van de oudste oltimerbeurzen in Nederland te behouden.

Vehikel wordt in de toekomst gehouden op twee verschillende locaties, een keer in het Autotron in Rosmalen en twee keer per jaar in de IJsselhallen in Zwolle. De opzet van de beurzen blijft in grote lijnen hetzelfde. De nieuwe locaties zijn wat kleiner en dat betekent iets minder ruimte, maar nog steeds een gigantisch aanbod. In Zwolle zal ook het bekende buitengebeuren weer de ruimte krijgen, zo is in Zwolle straks de Steile Wand van Hennie Kroeze weer te zien (en te horen!).

Op 14, 15 en 16 december is Vehikel voor het eerst in het Autotron (tweewielers), op 22, 23 en 24 maart 2013 vindt de eerste editie in de – LET OP: deze is uitgesteld – IJsselhallen in Zwolle plaats.

Meer informatie op: www.vehikel.com

terug naar voorpagina