• Archief
Oldtimer toerrit “Toeren voor leven” zaterdag 21 september 2013

Oldtimer toerrit “Toeren voor leven” zaterdag 21 september 2013

Na een succesvolle zesde editie in 2012 staat voor 2013 opnieuw ‘Toeren voor leven’ op de agenda. De zevende editie staat gepland op zaterdag 21 september 2013.

Waarom een oldtimer toerrit? Liefhebbers van deze auto’s hebben van oude onderdelen weer een nieuwe auto gemaakt. Zij hebben de auto weer een leven gegeven. Orgaandonatie werkt ook op deze manier. Met organen geef je een ander weer een toekomst, een nieuw leven. Er staan in ons land ongeveer 1300 wachtenden op de lijst om getransplanteerd te worden en voor velen komt helaas een orgaan te laat. Met het houden van de toerrit hoopt de organisatie het aantal donoren te verhogen.

Meer informatie op www.stjansdal.nl/toerrit

terug naar voorpagina