• Archief
IJsselvallei Classics Tweede Pinksterdag 20 mei 2013

IJsselvallei Classics Tweede Pinksterdag 20 mei 2013

Lionsclub Deventer IJsselvallei houdt vanaf de Brink in Deventer op Tweede Pinksterdag (maandag 20 mei 2013) de zevende editie van de IJsselvallei Classics: een toertocht voor klassieke auto’s (auto’s die 15 jaar of ouder zijn). De IJsselvallei Classics 2013 belooft opnieuw weer een feest van klassieke auto’s, zon (hopelijk) en gezelligheid te worden, met onder andere een tocht van circa 100 kilometer door de wijde regio. Net als voorgaande jaren is de opbrengst van de IJsselvallei Classics voor goede doelen. In 2012 bracht het evenement, mede door een donatie van Lionsclub International, netto ruim achtduizend euro op. In 2013 gaat de opbrengst naar Het Lantaarntje (Orthopedagogisch Dagcentrum voor gehandicapten) in Deventer en Het Meester Geerthsuis (Inloopcentrum) in Deventer.

Meer informatie is te vinden op: www.lionsclassics.nl

terug naar voorpagina