• Archief
KNAC en FEHAC petitie ruim 60.000 keer ondertekend

KNAC en FEHAC petitie ruim 60.000 keer ondertekend

Kort nadat het nieuwe regeerakkoord bekend gemaakt werd starten de KNAC en FEHAC een online petitie als reactie op voorgestelde afschaffing van belastingvrijstelling voor oldtimers. Dat de nieuwe regering met de voorgestelde maatregel een gevoelig snaar trof in de samenleving werd al snel duidelijk toen een storm van protest op kwam. Inmiddels is petitie van de KNAC en de FEHAC door ruim 60.000 liefhebbers ondertekend. Binnenkort wordt de petitie op gepaste wijze aangeboden aan de Tweede Kamer. Hopelijk lukt het om mede door de petitie de Tweede Kamer zover te krijgen om uiteindelijk met een regeling te komen die zowel het milieu als de vele oldtimerliefhebbers in Nederland recht doet.

terug naar voorpagina