• Archief
– uitgesteld – Vehikel Zwolle 22, 23 en 24 maart 2013 – wordt verplaatst naar augustus 2013

– uitgesteld – Vehikel Zwolle 22, 23 en 24 maart 2013 – wordt verplaatst naar augustus 2013

Frits de Graaf, de baas van Vehikel, is door ziekte helaas niet in staat om de beurs in maart 2013 voor de eerste keer in Zwolle te organiseren. Als alles goed gaat is Vehikel in augustus 2013 voor het eerst in de IJsselhallen in Zwolle.

Voor de organisatie van de internationaal bekende Vehikel oldtimerbeurs waren het moeilijke tijden. De thuisbasis van evenement, de Veemarkt in Utrecht, is na een lange periode van onzekerheid nu toch echt gesloopt. Men is echter niet bij de pakken neer gaan zitten en is er in geslaagd om een van de oudste oltimerbeurzen in Nederland te behouden.

Vehikel wordt in de toekomst gehouden op twee verschillende locaties, een keer in het Autotron in Rosmalen en twee keer per jaar in de IJsselhallen in Zwolle. Op 22, 23 en 24 maart 2013 vindt de eerste editie in de IJsselhallen in Zwolle plaats. De opzet van de beurzen blijft in grote lijnen hetzelfde. De nieuwe locaties zijn wat kleiner en dat betekent iets minder ruimte, maar nog steeds een gigantisch aanbod. In Zwolle zal ook het bekende buitengebeuren weer de ruimte krijgen, zo is in Zwolle straks de Steile Wand van Hennie Kroeze weer te zien (en te horen!).

Meer informatie op: www.vehikel.com

terug naar voorpagina