• Archief
Artworks van Hans Stuurman brengen oldtimers tot leven

Artworks van Hans Stuurman brengen oldtimers tot leven

Toen Hans Schuurman ons een link naar zijn website stuurde bleek een aangename verrassing op ons te wachten. Op zijn website laat Hans Schuurman zien dat hij veelzijdig is. Hans schrijft, tekent, speelde piano in de kroeg en orgel in de kerk. Hij werkte in fabrieken en de haven, op kantoren en in het buitenland als platenhandelaar. Na deze onstuimige oriëntatie op de arbeidsmarkt koos hij het beroep van leraar. Hij geeft meer dan dertig jaar les: van jeugdgevangenis tot speciaal onderwijs. Eerst als gewoon leraar, later als gymnastiek- en tekenleraar. Als intensief beoefenaar van budo sporten behaalde hij tweede dan in zowel judo als karate. Voor ons oldtimerliefhebbers is echter het feit dat Hans met potlood werkelijk prachtige tekeningen maakt van uiteenlopende oldtimers natuurlijk het belangrijkste wapenfeit. Neem maar eens snel een kijkje op zijn website: www.oldtimergallery.nl

terug naar voorpagina