• Archief
Flanders Collection Car 16 en 17 februari 2013 Gent

Flanders Collection Car 16 en 17 februari 2013 Gent

De Flanders Collection Car in Flanders Expo in het Belgische Gent is al meer dan 25 jaar een toonaangevende beurs op Europees niveau voor collectiewagens zoals sportwagens, oldtimers, classic cars, onderdelen, accessoires, miniaturen, literatuur, auto- en retromobilia en alles wat daar mee samenhangt.

Tijdens iedere editie wordt er een expositie georganiseerd rond een bepaald thema. Voor de editie van 2013 hebben zijn dit er niet minder dan drie: Een Jaguar-stand met de modellen van 1950 tot 1985, een stand met enkel vooroorlogse (pre war) oldtimers en een expo rond Citroën. Daarnaast zijn er ook vele clubs in Gent te vinden.

Maar naast deze exposities is de beurs zelf nog altijd het belangrijkste waar de oldtimerliefhebbers de reis naar Gent voor ondernemen. Honderden auto’s en een kilometer (!) stands met allerhande oude en nieuwe onderdelen, miniaturen, literatuur, automobilia en nog veel meer. Het moto is “alles wat je ziet is te koop”. Vele auto’s vinden op de beurs zelf reeds een nieuwe koper. Indien de garage een uitbreiding van het wagenpark niet toelaat, zijn er nog altijd mogelijkheden op de miniaturenmarkt. Er is een aanbod van duizenden miniatuurauto’s, gaande van de goedkopere seriemodellen tot de prijzige Dinky Toys.

Meer informatie: www.funcars.be

terug naar voorpagina