• Archief
Cursus oldtimerrestauratie

Cursus oldtimerrestauratie

Veel eigenaren van een oldtimer willen graag zelf werkzaamheden aan hun oldtimer uitvoeren die wat verder gaan dan een poetsbeurt. De drempel om daadwerkelijk aan de slag te gaan is vaak een gebrek aan kennis. Die drempel wordt nu weggenomen. Restauratiebedrijf Van der Grinten biedt restauratiecursussen die dé opstap zijn of dé verdieping bieden om wel dat vertrouwen te krijgen, maar ook de kennis, inzicht en ervaring op te doen hoe zelf klussen aan te pakken. Niet alleen handig om zelf onderhoud of zelf een restauratie aan te pakken, maar ook om bijvoorbeeld pech onderweg op te lossen. Bovendien kunt u straks veel beter beoordelen wanneer en voor welke reparaties u uw oldtimer eventueel toch nog uit handen moet geven. Er zijn cursussen voor oldtimerbezitters zonder ervaring en voor oldtimerbezitters die al over een basisniveau beschikken.

De cursussen richten zich voornamelijk op de techniek, reparatie, restauratie en het onderhoud van Europese oldtimer auto’s gebouwd tussen circa 1950 en 1980. De cursussen worden door een professionele autorestaurateur gegeven in een professioneel uitgeruste werkplaats en bijbehorende werkruimtes, waar overdag het restauratiebedrijf in volle gang is.

Meer informatie is te vinden op: www.vandergrinten.nl

terug naar voorpagina