• Archief
5de Oldtimerbeurs Limburghal – Genk 16 en 17 maart 2013

5de Oldtimerbeurs Limburghal – Genk 16 en 17 maart 2013

De eerste vier edities in de Limburghal in het Belgische Genk waren een groot succes en dat vraag natuurlijk om een vervolg. Daarom is er in 2013 opnieuw een Oldtimer Salon Limburghal-Genk, dit keer de 5e editie.

Het is een beurs waar diverse prestige cars en oldtimers tentoongesteld en ook verhandeld zullen worden. De organisatie beloofd voor de 3e editie ook een aantal zeldzame oldtimers. Daarnaast zijn er ook talrijke standjes waarop onderdelen, miniaturen, lectuur en allerhande automobilia te koop aangeboden worden. Ook dit jaar wordt de beurs als een must voor de echte oldtimerliefhebber aangeprezen, maar zeker ook de moeite waard is om met het gehele gezin te bezoeken.

Meer informatie op www.ludovdc.be

terug naar voorpagina