• Archief
Wings and Wheels Hemelvaartsdag 9 mei 2013

Wings and Wheels Hemelvaartsdag 9 mei 2013

Oldtimer vliegtuigen, auto’s en motoren. Drie ingrediënten voor een succesvol evenement. Op Hemelvaartsdag kunt tijdens Wings & Wheels het allemaal weer meemaken. Op Hemelvaartsdag donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) wordt er in Hoogeveen de jubilieum-editie Wings & Wheels gehouden. Op en rond het vliegveld van deze Drentse plaats krijgt het publiek ook dit jaar weer een unieke combinatie van historische vliegtuigen, oldtimer auto’s en oldtimer motoren voorgeschoteld. In verband met het jubileum zijn er dit jaar ook demonstraties van een 20-25 tal oude ambachten, met daarnaast een 3-4 tal kinderattracties.

Voor de inwendige mens zijn er in het vliegveld restaurant diverse broodjes met snacks te verkrijgen. Het Waterlooplein te Hoogeveen zal in een tent van +/- 3m x 10 m weer een scala van boeken, cd’s en platen presenteren. Ook zal er een middag optreden zijn van Smartlappen-koor Hoogeveen tussen 12.30 -16.00 uur.

Tenslotte nog dit: Elke deelnemer aan Wings and Wheels 2013 ontvangt gratis lunchpakket.

Voor uw Tom/Tom info: Wings &Weels vindt plaats rondom Plesmanweg met postcode 7903 BE te Hoogeveen.

Meer informatie: www.aero.nl

Wings and Wheels 2013 Hoogeveen
Aero Verkoop
De Genestetlaan 10
7901 HN Hoogeveen

terug naar voorpagina