• Archief
Rotary on Wheels ‘Classic en Cabrio’ rit 14 april 2013

Rotary on Wheels ‘Classic en Cabrio’ rit 14 april 2013

Alweer 11 jaar organiseert de Stichting Rotary on Wheels een “classic en cabrio” rit in en om een van de mooiste gebieden van Nederland. Naast het bieden van een gezellige, avontuurlijke tocht voor de deelnemers beoogt de organisatie financiële middelen bijeen te brengen voor een goed doel. De afgelopen jaren zijn dan ook al al diverse doelen ondersteund. De 2013-editie van de “classic en cabrio” rit wordt op 14 april georganiseerd en kent een nieuwe opzet. In de nieuwe opzet zal gestart worden volgens het principe: VAN-VIA-NAAR. Voor 2013 betekent dit dat er gestart wordt in Oosterbeek, er een bijzonder attractieve rit door de regio wordt gemaakt met een verrassende, informatieve lunchstop en om dan te arriveren in hartje Wageningen, waar warm onthaal wacht en optimaal aangesloten kan worden bij de feestelijkheden rondom Wageningen 750 jaar.

Meer informatie is te vinden op: www.rotaryonwheels.nl

terug naar voorpagina