• Archief
Bollenrit 14 april 2013

Bollenrit 14 april 2013

Op 14 april 2013 organiseert De Rotaryclub Rijnwoude de Bollenrit voor oldtimers, exotische newtimers (exclusieve auto’s) en cabrio’s. Dit wordt gedaan met een tweeledig doel: de deelnemers een sfeervolle onvergetelijke dag bezorgen én geld inzamelen voor een goed doel. In 2013 zijn dat de Stichtingen Kindervreugd Afrika en Tolong Flores (Indonesië), ieder actief voor scholen daar, ieder voor 50%.

De Rotary Bollenrit start op zondag 14 april 2013 a.s. om 13.00 uur in Hazerswoude-Dorp. Verzamelen vanaf 11.30 uur voor “showtime” in de Dorpsstraat. Inschrijven op de inschrijfpagina is mogelijk tussen 1 januari en de start in april zolang er OPEN staat. De Bollenrit eindigt in de loop van de middag in het centrum van Lisse, waar alle deelnemers de gelegenheid hebben hun voertuigen mooi zichtbaar te parkeren. In Lisse kunt u naar wens tot 17.00 uur een bezoek brengen aan het interessante nabijgelegen museum “De Zwarte Tulp” Rond 18.00 u kan worden deelgenomen aan het Rotary Bollenrit Buffet bij restaurant Basso.

Meer informatie is te vinden op www.bollenrit.nl

terug naar voorpagina