• Archief
Noord Hollands Oldtimer Festival 1e en 2e paasdag 31 maart en 1 april 2013

Noord Hollands Oldtimer Festival 1e en 2e paasdag 31 maart en 1 april 2013

Tijdens het paasweekend van zondag 8 april en maandag 9 april wordt voor de 27e keer het Noordhollands Oldtimer Festival gehouden. Sinds 2009 heeft het festival de beschikking over totaal 12 nieuwe hallen in Venhuizen met ruim 12.000 m2 oppervlakte. Voldoende ruimte dus voor een groot aantal feestelijke highlights zoals speciale oldtimertrucks, “gepimpte” voertuigen en live muziek. Tevens word dit jaar een hal van 2800 m2 vrijgemaakt voor het 3e Autosport Spektakel! Natuurlijk zijn er ook weer vele auto’s te bewonderen, van oldtimer tot youngtimer aangevuld met motoren en standjes met onderdelen en curosia.

Meer informatie: www.oldtimerfestival.nl

terug naar voorpagina