• Archief
Dijken en Krekenrally 27 april 2013

Dijken en Krekenrally 27 april 2013

De Dijken en Krekenrally in Hulst is een jaarlijkse tourrally voor klassieke en sportieve auto’s. De Grote Markt in Hulst vormt het decor voor start en finish van de rally. De organisatie is in handen van Rotary Hulst. De rally staat open voor alle deelnemers met een auto van 25 jaar oud of meer, of met een jongere auto van het type cabriolet of sportcoupe. De 2013 editie wordt verreden op 27 april 2013. De deelnemers verzamelen zich met hun auto’s op de Grote Markt in Hulst, vanwaar er elke minuut een auto vertrekt.

Aan het eind van de middag keren de auto’s weer terug naar de Grote Markt in Hulst voor de finish en prijsuitreiking. Passend in de traditie van Rotary worden de opbrengsten van de Dijken en Krekenrally steeds gedoneerd aan een goed doel.

Meer informatie op: www.dijkenenkrekenrally.nl

terug naar voorpagina