• Archief
5de Oldtimer Voorjaarsdag Valkenburg (ZH) 5 mei 2013

5de Oldtimer Voorjaarsdag Valkenburg (ZH) 5 mei 2013

Zondag 5 mei wordt de 5e Voorjaarsdag op het parkeerterrein aan het Valkenburgse Meer georganiseerd. Een gebeuren dat de laatste jaren tot een geweldige manifestatie is uitgegroeid. U treft er de meest mooie en aparte oldtimer- auto’s, motoren en bromfietsen. Ook worden er onderdelen en aan de klassieker verwante zaken vanuit de kofferbak aangeboden en rijden we een puzzelrit. Hebt u zelf iets in de aanbieding: neem mee, er zijn altijd weer mensen die er blij mee zijn. Heeft u zelf geen klassieker dan is deze dag een heel leuk (gezins)uitje! Op deze Oldtimer Voorjaarsdag bent u welkom om uw klassieke voertuig (auto’s, motoren, bromfietsen, etc.) met bouwjaar van vóór 1992 te showen.

Toegang en deelname aan deze dag is geheel gratis. Vanaf 11:00 uur tot 17:00 uur bent u doorlopend welkom op het parkeerterrein waar de klassiekers geshowd en bekeken kunnen worden en onderdelen en/of boekwerken kunnen worden aangeboden.

Vindt u het leuk om een toer/puzzelrit (van ± 2 uur) in de omgeving te maken dan is dit mogelijk voor zowel auto’s, motoren als voor bromfietsen. Een routeboekje is te koop bij de V.O.V. stand voor slechts € 3,- (voor V.O.V. leden gratis). De start van de toer/puzzelrit is tussen 11:30 uur – 12:00 uur en de prijsuitreiking van de winnaar is rond 16:00 uur gepland.

De locatie is uniek gelegen aan het Valkenburgse meer bij Restaurant – Partycentrum De Tender, een gezellige horecagelegenheid met zowel binnen als buiten terrassen. Het Valkenburgse meer ligt aan de A44, afslag Leiden-Zuid (vanuit Den Haag neemt u afslag 9 en vanuit Amsterdam neemt u afslag 8), waar
u de borden kunt volgen naar het Valkenburgse meer, het Nationaal Smalspoormuseum en Restaurant-Partycentrum De Tender, J. Pellenbargweg 2, 2235 SP Valkenburg (ZH). Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Wilt u met uw klassieker aan deze Voorjaarsdag deelnemen , kom dan gewoon langs, een aanmelding vooraf is niet nodig.

Kijk voor nadere informatie en de foto’s van vorig jaar op www.vovnieuws.nl

terug naar voorpagina