• Archief
Great British Zandvoort 12 mei 2013

Great British Zandvoort 12 mei 2013

Great British is back in 2013. De derde editie van Great British vindt net als afgelopen jaar plaats in Zandvoort. Het duinencircuit is dan opnieuw het toneel van honderden mooie klassiekers, exclusieve modellen en sportieve Mini’s. Great British vindt dit jaar plaats tegelijkertijd met de Historische Zandvoort Trophy van de HARC. Er komen verschillende raceklassen aan de start, met onder meer British Racing met de MG Competitions.

Uiteraard nemen de clubs een belangrijke plaats in. Een groot deel van de paddock wordt weer ingericht voor tientallen auto- en merkenclubs die ons land rijk is. Je kunt hier meer dan 700 clubauto’s vinden, die een breed beeld van de British scene in Nederland weergeven.

Een van de belangrijkste thema’s van Great British is Jaguar, daarom wordt er een Jaguar Paddock ingericht, powerd by JEPE Specials. Op deze speciale paddock wordt er natuurlijk ook stilgestaan bij het feit dat de Jaguar E-type 50 jaar bestaat. De E-Type is werkelijk één van de belangrijkste iconen uit de autogeschiedenis! Op 12 mei 2013 zullen alle types in de schijnwerpers staan op de Jaguar Paddock.

Op de bedrijvenmarkt kunnen liefhebbers terecht voor accessoires, kleding, en natuurlijk lifestyle. Met lege handen huiswaarts keren is er dan natuurlijk niet bij. Veel specialisten bieden hier hun producten aan, waardoor de kans groot is dat je iets vind waar je normaal lang naar moet zoeken.

www.greatbritish.nl

terug naar voorpagina