• Archief
Oldtimer Evenement Teerdijk 19 mei 2013

Oldtimer Evenement Teerdijk 19 mei 2013

De Teersdijkse Oldtimer Vrienden organiseren op 19 mei 2013 de eerste van een jaarlijks terugkerend zien en gezien worden evenement. Het evenement wordt gehouden op een groot terrein dat gelegen is bij Café De Teersdijk te Wijchen (bij Nijmegen). De doelstelling is om tussen 9.00 en 17.00 uur zoveel mogelijk oude voertuigen van 25 jaar en ouder bij elkaar te zetten en zodoende de mogelijkheid te hebben te zien en gezien te worden, er bestaat ook een mogelijkheid tot een kleine kofferbak verkoop.

De organisatie wil vraagt een entree van 5 euro voor auto’s en 2,50 euro voor brommers / motors gebruiken om hier een goed doel mee te steunen. Dit jaar is dat het Autisme Fonds NVA (Nederlandse Vereniging Autisme).

Meer informatie is te vinden op: www.teersdijkse-oldtimervrienden.nl

terug naar voorpagina