• Archief
The VW Aircooled Festival 13, 14 en 15 september 2013

The VW Aircooled Festival 13, 14 en 15 september 2013

De naam Beautiful Budel (of alleen Budel) is een begrip geworden bij de liefhebbers van luchtgekoelde Volkswagens. Vanuit binnen- en buitenland weten ze Budel te vinden. Vanaf nu gaat dit evenement verder als Beautiful Budel -The VW Aircooled Festival. Een VW breed evenement met een hoog festival karakter. Een gezellig overzichtelijk festival zijn waar alles kan en niets moet. Maar waar zeker niet alles mag. Want ook dit evenement moet voor iedereen leuk blijven!

Vele vertrouwde onderdelen kom je op het evenement weer tegen. Natuurlijk is er de (familie) camping en feesttent. Maar je kan ook weer je inkopen doen op de (onderdelen)markt. Voor de iedereen is er genoeg te zien en te doen. Het blijft een gezellige happening voor jong en oud.

Meer informatie op: www.beautifulbudel.nl

terug naar voorpagina