• Archief
10e AmericanTukkerday Vroomshoop 6, 7 en 8 september 2013

10e AmericanTukkerday Vroomshoop 6, 7 en 8 september 2013

Nog even en dan staat Vroomshoop op 6, 7 en 8 september 2013 voor de 10e keer het teken van de American Tukkerday! Net als voorgaande jaren is de toegang tot de American Tukkerday geheel gratis voor zowel kijkers als bezitters van Amerikaanse voertuigen. We hebben een zeer gevarieerd jubileum programma met o.a. Harley Davidson stunts,Sterkste Man van Nederland Jarno Hams, burn-outs en kidscorner. Ook is er een (gratis) show and shine contest verdeeld in drie groepen. Hierbij worden bekers uitgereikt voor de mooiste car, bike en truck (opgeven hiervoor kan bij de info stand). Daarnaast zijn er verschillende stands met o.a. auto- en motor-onderdelen, American Wear, tattoo artist en meer.

Meer informatie is te vinden op: www.americantukkerday.nl

terug naar voorpagina