• Archief
Jubileum oldtimer toertocht BMAC Borculo 5 mei 2013

Jubileum oldtimer toertocht BMAC Borculo 5 mei 2013

Op zondag 5 mei 2013 (Bevrijdingsdag) organiseert BMAC Borculo een jubileum oldtimer toertocht. Deze toertocht wordt gehouden in het kader van het 75-jarig bestaan van de club. Deelname is mogelijk met klassieke auto’s, motoren en bromfietsen met een bouwjaar tot en met 1975.

De route gaat via secundaire wegen door de mooie omgeving van Borculo. Voor het ochtend- en middagprogramma zijn twee aparte routes uitgezet. Er wordt gereden met routebeschrijving en voorrijders. In het middagprogramma is o.a. een stop bij kasteel Warmelo in Diepenheim opgenomen.

De start is bij café-restaurant Peters aan de Steenstraat 7 in het centrum van Borculo, waar de club op 1 april 1938 is opgericht.

Deelname is gratis, er kan worden ingeschreven en gestart van 09:00 tot 11:00 uur.

Meer informatie: www.bmac-borculo.nl

terug naar voorpagina