• Archief
Minicollege – netwerkbijeenkomst in Louwman Automuseum 21 mei 2013

Minicollege – netwerkbijeenkomst in Louwman Automuseum 21 mei 2013

Van 18 tot en met 21 mei 2013 komen veel toeschouwers en toeristen naar Den Haag – Scheveningen om daar de Delta Lloyd Regatta bezoeken (www.nsr.nl). Naar verwachten komen ook vele eigenaren van oldtimers in het Pinksterweekend flaneren in Den Haag en Scheveningen en op dinsdag 21 mei 2013 het pinksterweekend afsluiten in het Louwman Automuseum. De netwerkorganisatie TENFUN grijpt deze gelegenheid aan om op 21 mei 2013 een netwerkbijeenkomst te organiseren in het Louwman Automuseum. Tijdens een Minicollege, waar aansprekende namen op de sprekerlijst staan, komen onderwerpen als auto’s toen en nu, de arbeidsbeidsmarkt en technniek en innovatie aan de orde. TENFUN is een netwerkorganisatie gericht op duurzaamheid, innovatie en talentontwikkeling.

Voor meer informatie zie: www.tenfun.nl

terug naar voorpagina