• Archief
Toertocht Actie voor Jelte! 18 mei 2013

Toertocht Actie voor Jelte! 18 mei 2013

De Buurtvereniging Hulshorst (Huizen) organiseert een unieke toertocht, deze tocht staat geheel in het teken van Jelte Boersma en zijn familie. Een schitterende rit over de mooie Veluwe in een oldtimer of exclusieve car. Onderweg is er genoeg te zien en een stop voor een heerlijke lunch.

Oorspronkelijk is de actie voor Jelte ontstaan en opgezet door klasgenoten van Jelte Boersma.

Jelte ligt al enkele maanden in het ziekenhuis. Jelte is enkele malen geopereerd, maar helaas is de laatste keer niet goed gegaan. Tijdens deze operatie is er een deel van zijn hersenen geraakt waardoor er een beschadiging ontstond. Gelukkig gaat het nu wat beter met Jelte, echter hij moet nog lang revalideren.

Tevens verblijven zijn ouders al lange tijd in het Ronald McDonald Huis. Het verblijf in dit huis is erg kostbaar. Om de actie door te zetten die zijn klasgenoten hebben opgestart willen wij als Buurtvereniging graag ons steentje bijdragen en organiseren wij deze toertocht. De opbrengst is in zijn geheel voor de Actie voor Jelte.

Meer informatie en aanmelden: http://toertocht.buurtvereniginghulshorst.nl

terug naar voorpagina