• Archief
Honderden Oldtimers op de Singels in Enschede 7 juli 2013

Honderden Oldtimers op de Singels in Enschede 7 juli 2013

Op 7 juli 2013 houdt Volsa Twente de eerste echte Enschedese Oldtimerdag. Alle auto’s van 25 jaar en ouder zijn vanaf 09.00 uur van harte welkom op het grote van Heekplein in Enschede. Dat plein wordt ingedeeld naar land van herkomst van uw oldtimer, er is gelegenheid voor kofferbakverkoop van auto-onderdelen en er zullen bij de landen passende kraampjes zijn opgesteld. U kunt zelf ook tegen een gereduceerd tarief een eigen kraampje huren om uw auto gerelateerde spullen te verkopen.

Uw partner kan desgewenst lekker de stad in tijdens de Koopzondag. (En dan parkeert u zelfs gratis met uw oldtimer). Om 15.00 uur sluiten we de oldtimerdag af met de Singelrit langs de mooie singels van Enschede. En daar doet u de toeschouwers ook een plezier mee, want die zien een lint aan de meest prachtige oldtimers voorbij komen op de singels in Enschede!

Meer informatie en aanmelden: www.volsa.nl

terug naar voorpagina