• Archief
23ste Oldtimerdag\Lenterit HACC 25 mei 2013

23ste Oldtimerdag\Lenterit HACC 25 mei 2013

De Historische Automobiel Club Cuylenburgh (H.A.C.C.) te Culemborg (opgericht 1-1-1989) organiseert elk jaar op de laatste zaterdag van mei de alom bekende gezellige jaarlijkse nationale Culemborgse oldtimerdag en lenterit door de Betuwe. In 2013 wordt de dag gehouden op 25 mei. Door het enorme succes in de voorgaande jaren (maximaal 300 oldtimers) en de landelijke bekendheid, die deze Culemborgse Oldtimer-Lenterit reeds geniet, zal ook de 22e editie in het bekende oude stadje aan de Lek in de Betuwe door vele oldtimerrijders en kijkers op 26 mei 2012 weer bezocht worden. Om deze Oldtimerdag nog succesvoller en voor het publiek nog aantrekkelijker te maken is er vanaf dit jaar een “concours d’elegance” aan het programma toegevoegd.

Vanaf 9.00 uur kan men terecht in het centrum van Culemborg, waar om 12:00 uur het startsein voor de toertocht van ongeveer 90 kilometer gegeven zal worden. Rond 15.30 uur bent u weer terug in Culemborg.

Meer informatie over deze dag is te vinden op www.hacc.nl.

terug naar voorpagina