• Archief
Oprichting Oldtimer Club Nijkerk

Oprichting Oldtimer Club Nijkerk

In maart van dit jaar is de Oldtimer Club Nijkerk (OCN) officieel opgericht d.m.v. ondertekening van de Akte van Oprichting bij de notaris en inschrijving in het Handelsregister. OCN is een locale club voor mensen uit de gemeente Nijkerk die in het bezit zijn van een oldtimer/klassiek voertuig van minimaal 30 jaar oud, te weten: auto’s, motoren/scooters en bromfietsen. De club telt inmiddels 55 leden met in totaal 115 voertuigen.

De doelstelling van OCN is: het organiseren van diverse toerritten, opbouw sociaal netwerk door o.a. de organisatie van koffieklets avonden en sleuteldagen. Een website wordt op dit moment ontworpen en is binnen een paar weken te bekijken op www.oldtimerclubnijkerk.nl

terug naar voorpagina