• Archief
Cars Coffee Cigars 23 juni 2013

Cars Coffee Cigars 23 juni 2013

In navolging van de Engelse VSCC-bijeenkomsten heeft Maurice Dioncre besloten om een evenement te organiseren voor prewarcars. Deze bijeenkomst vindt plaats op 23 juni 2013 in het historische centrum van Leiden. De aanvangstijd is vanaf 10.00 uur. U bent allen van harte uitgenodigd om langs te komen en te genieten van auto’s, koffie en een sigaar.

Leiden: stad van de oudste universiteit en vele musea. De ideale plaats om met een kop koffie en een goede sigaar de geschiedenis in te duiken. Op 23 juni 2013 snuif je ook nog eens de geur van olie en rubber op. Want dan komen tientallen rijdende kunstschatten naar het historische hart van Leiden: unieke auto’s die je anders zelden in het straatbeeld ziet, nu allemaal bij elkaar in een tijdelijk openluchtmuseum over de gouden tijd van het automobiel. Wakker worden met vooroorlogse klassiekers, heerlijk eten en drinken, liedjes uit de tijd dat muziek nog muziek was, aangenaam gezelschap op een mooie zomerdag. Dat is Cars, Coffee, Cigars. Klinkt als het ideale zondagochtendvertier? Dat is ‘t ook!

Voor meer informatie over dit evenement kunt u kijken op www.carscoffeecigars.nl

terug naar voorpagina