• Archief
Oldtimerdag in De Bilt 14 september 2013

Oldtimerdag in De Bilt 14 september 2013

Op zaterdag 14 september 2013 organiseert de Dorpskerk voor de 3de keer een Oldtimerdag. In de ochtenduren vindt een toerrit plaats en ‘s middags worden de oldtimers geshowd aan het publiek. De tocht is ongeveer 70 km. U kunt tijdens deze tocht genieten van al het moois wat een “rondje Utrecht” te bieden heeft.

De oldtimershow vindt plaats op de karakteristieke Dorpsstraat. De Dorpsstraat is hiervoor afgesloten voor het doorgaande verkeer. Een vakkundige jury zal de 3 mooiste oldtimers belonen met een prijs.

De toerrit en de oldtimershow zijn een onderdeel van de Dorpskerk Marktdag. De Dorpskerk in De Bilt organiseert jaarlijks de Marktdag, een dag met veel activiteiten en rond de Dorpskerk waarvan de opbrengst geschonken wordt aan een goed doel. De opbrengst van deze dag is bestemd voor Hillcrest Aids Centre Trust in Durban Zuid-Afrika en het Morgenster Ziekenhuis in Masvingo Zimbabwe.

Meer info: /www.marktdagdebilt.nl/content/oldtimerdag

terug naar voorpagina